~Kociarnia - Spis rzeczy potrzebnych do SzK~
Nowy użytkownik
Tu dodajemy gify rzeczy i ceny rzeczy które chcielibyście mieć w naszym sklepiku:)
Ja na przykład chciałabym mieć takie rzecz w sklepiku:
telewizor, kosztuje 330 kotodolarów.
laptop,kosztuje 300 kotodolarów
woda dla kota,4 kotodolary(5 razy można użyć
W postach dodawajcie swoje propozycje do przedmiotów.Poprawiłam ceny
Ostatnio edytowany przez mroczny spyro77777 (2010-08-28 11:30:24)
Ceny trochę nie pasują. Laptop droższy od plazmy? I za tani jest. Normalnie taki telewizor kosztuje jakieś trzy tysiące, a tutaj za 150 KotoDolarów? Ja bym zwiększyła co najmniej do 300. Laptop może kosztować 200/250. Widać, że karma jest w dużej torbie, czyli powinna kosztować jakieś 10 KotoDolarów.
Gify nie są proporcjonalne w stosunku do siebie. Butelka z wodą jest wyższa od telewizora, telewizor mniejszy od laptopa...
No i znowu... Dlaczego ciągle robisz laptopa droższego od telewizora? Jakby to był jeszcze jakiś super laptop, to ok... Ale tu widać, że to zwykły, przeciętny laptopik.
I dlaczego nazywasz go "komputer"? Niby laptop jest komputerem, ale co, jeśli ktoś będzie chciał dodać prawdziwy komputer? Może trochę się czepiam, ale to ma znaczenie...
Ogólnie pomysły OK, zgadzam się z Futronką. Woda dla kota? To już jest przesada!!! Kitekat? Wystarczy, że mamy Whiskasa! Jak będziemy wprowadzać mnóstwo rodzajów karmy, to nie będzie miejsca w Sklepiku na inne rzeczy.
Nowy użytkownik
Nie do mycia, do picia.